20-21 Bahar Dönemi Oryantasyon Programı Gerçekleştirilmiştir
24 Şubat 2021 | 16:56

Üniversitemiz mensupları arasında iletişimi geliştirmek amacıyla sistematik olarak düzenlenen oryantasyon programları kapsamında 2020-2021 Bahar yarıyılında üniversitemize yeni kayıt olan öğrencilerimize Başkanlığımız hizmetlerinin tanıtılması amacıyla, 23 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de çevrim içi ortamda bir oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir.

Gazi Uzaktan Eğitim Merkez Müdürlüğü (GUZEM) desteğiyle düzenlenen etkinlikte Daire Başkanımız Dr.Zafer AYAZ tarafından birim ve birim hizmetleri tanıtımı yapılarak öğrencilerimize sık rastlanan sorunlara ilişkin çözüm önerileri aktarılmıştır.

Program canlı gerçekleştirilmiş olup aynı zamanda Üniversitemiz Youtube hesabından da yayınlanmış ve kayıt altına alınmıştır.

Program kayıttan izlemek için lütfen: