Üniversitemiz Birimlerinin İçerik Yönetim Sistemi (İYS) Yetkililerine Web Sayfalarının Erişim, Kullanım Kolaylığı, Güncellik, İçerik ve Ortak Dil Açısından İyileştirilmesine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.
9 Ağustos 2022 | 15:44

Daire Başkanlığımızca Üniversitemiz birimlerinin İçerik Yönetim Sistemi (İYS) yetkililerine 08.08.2022 tarihinde saat: 10.00'da çevrim içi olarak bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Üniversitemiz Kalite Komisyonu tarafından yürütülen kurumsal iç ve dış değerlendirme rapor ve analiz bulguları doğrultusunda kurumsal düzeyde belirlenen iyileştirme çalışmaları kapsamında Üniversitemiz ve birimlerinin web sayfalarının erişim, kullanım kolaylığı, güncellik, içerik ve ortak dil açısından iyileştirilmesine yönelik çalışmalara hız verilmesi ve paydaşlara sunulan bilgilendirme hizmetinin iyileştirilmesi amacıyla Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer AYAZ, Başkanlığımız çalışanları Mühendis Merter GÜLBAHAR ve Betül ERSÖZ tarafından yapılan bilgilendirme toplantısının kaydı aşağıdadır.

Toplantının Video Kaydı

background image