MATLAB-NÖROM Nörobilim Mükemmeliyet Merkezi İşbirliği Buluşması
7 Mart 2023 | 10:30

Üniversitemizin bir süredir kullanmakta olduğu MATLAB Akademik Kampüs Lisansı kullanımını ve faydalarını artırmak adına Sayın Alex Tarchini (MATWORKS, Success Engineer) ve Marco Rossi (MatWorks, MatWorks Academia Team Member), MATLAB Türkiye Distribütörü FİGES A.Ş. çalışanları Sayın Ömer ÖZÇETİN ve Silvan Schwaller Üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Buluşmaya NÖROM Nörobilim Mükemmeliyet Merkezi adına Prof.Dr. Meltem BAHÇELİOĞLU ve projede görev alan uzmanların yanısıra, Üniversitemizin MATLAB kullanımı yapan birimlerinden ilgi duyan araştırmacılar Bilgi İşlem Daire Başkanlığı organizasyonula katılım sağlamışlardır.

Toplantıda FİGES A.Ş. tanıtımının ardından Sayın Alex Tarchini tarafından MATLAB Akademik Kampüs Lisansının avantajları, olası işbirliği imkanları ve NÖROM özelinde kullanılabilecek çalışmalardan bahsedilmiştir. Ayrıca MATLAB Grader uygulamasının LMS sistemlerine entegrasyonlarıyla ödev verme, ödev okuma işlemlerinin kolayca yapılabileceği anlatılmıştır.

Toplantı resimleri-1 Toplantı resimleri-1 Toplantı resimleri-1