Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Veri Merkezi Yeni Hizmet Binasına Prof. Dr. Rıza Ayhan Veri Merkezi Adı Verildi
12 Mart 2024 | 08:59

Üniversitemiz Senatosu’nun 22 Şubat 2024 tarih ve 2024/91 no’lu kararı ile Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Veri Merkezi yeni hizmet binasına “Prof. Dr. Rıza Ayhan Veri Merkezi” adı verildi. Yeni hizmet binası önünde düzenlenen törene, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz Eski Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Prof. Dr. Fazlı Polat ile birlikte akademik ve idari birim yöneticileri ve öğretim elemanları katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Rıza Ayhan’ın Rektörlüğü döneminde Üniversitemize çok değerli hizmetler sunduğunu söyleyerek, bir vefa örneği olarak Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Veri Merkezine “Prof. Dr. Rıza Ayhan Veri Merkezi” adını verdiklerini söyledi. Prof. Dr. Rıza Ayhan’ı anlatmanın oldukça zor olduğunu belirten Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Rıza Ayhan’ın bilimsel çalışmalarına devam ettiğini, öğrencilerini yetiştirdiğini ve mesleğini icra ettiğini dile getirdi.

Prof. Dr. Rıza Ayhan ise Bilgi İşlem Daire Başkanlığına kendisinin adının verilmesinden dolayı son derece mütehassıs olduğunu söyleyerek, bu kararın alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Daha önce görev yapmış olan kişilere vefa örneği gösterilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Rıza Ayhan, bu hususta Prof. Dr. Musa Yıldız’ın çok büyük bir duyarlılık gösterdiğini anlattı.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Rıza Ayhan ve davetliler Prof. Dr. Rıza Ayhan Veri Merkezini gezdiler.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Veri Merkezi Yeni Hizmet Binasına Prof. Dr. Rıza Ayhan Veri Merkezi -1

 

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Veri Merkezi Yeni Hizmet Binasına Prof. Dr. Rıza Ayhan Veri Merkezi 4-1

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Veri Merkezi Yeni Hizmet Binasına Prof. Dr. Rıza Ayhan Veri Merkezi 5-1

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Veri Merkezi Yeni Hizmet Binasına Prof. Dr. Rıza Ayhan Veri Merkezi 6-1

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Veri Merkezi Yeni Hizmet Binasına Prof. Dr. Rıza Ayhan Veri Merkezi 7-1

 

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Veri Merkezi Yeni Hizmet Binasına Prof. Dr. Rıza Ayhan Veri Merkezi 8-1

 

background image