Üniversitemizde Gazi Üniversitesi Bulut Sistemi (DivvyDrive) Transfer Modülü Eğitimi Yapıldı.
20 Kasım 2023 | 13:19

Üniversitemiz kullanıcılarının dosya ve klasörlerini kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde transfer edilebilmeleri için Kurumumuz kaynakları (kurum sunucuları) üzerinde çalışan Gazi BULUT (DivvyDrive) Sistemine Transfer Modülü eklendi.

Başkanlığımızca derlenen geri bildirimlerden yapılan çıkarımlar doğrultusunda kullanıcılarımız tarafından büyük dosya transferlerinde yaşanan sıkıntıların çözümlenmesi adına yaşam boyu öğrenme kapsamında Gazi BULUT (DivvyDrive) Sistemi Transfer Modülünün bilinirliğinin ve kullanımının artırılması amacıyla 15 Kasım 2023 tarihinde saat: 15.00'da çevrim içi bir eğitim yapıldı.

Eğitimin Video Kaydı İçin Tıklayınız.