Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığının Yeni Binasının Açılışı Yapıldı.
27 Ocak 2024 | 23:34

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığının yeni binası törenle açıldı. Açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Yücel Gelişli’nin yanı sıra, akademik ve idari birim amirleri ile öğretim elemanları katıldı. Binanın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından bina gezildi.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ayaz, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başta olmak üzere binanın yapımında katkı sunanlara teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ise göreve başladıklarında Bilgi İşlem Daire Başkanlığına ait bina yapım projesinin NÖROM gibi kağıt üzerinde kalmış olduğunu ve bu projeleri uygulamaya geçirerek kısa sürede tamamlamanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi. Türkiye’deki birçok kurumda ve üniversitede bu tür donanımlı bir veri merkezinin olmadığını vurgulayan Prof. Dr. Musa Yıldız, binanın yapımında destek veren devlet büyüklerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, binayı gezerek incelemelerde bulundu.

yeni bilgi islem binası açılış resmi yeni bilgi islem binası açılış resmi yeni bilgi islem binası açılış resmi yeni bilgi islem binası açılış resmi

background image