Gazi Üniversitesi Temel ve Mühendislik Bilimleri Merkez Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜTMAM) açılışı
25 Mayıs 2023 | 14:00

Gazi Üniversitesi Temel ve Mühendislik Bilimleri Merkez Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜTMAM) açılışı Rektörümüz Prof.Dr.Musa YILDIZ, Cumhurbaşkanlığı Strateji Geliştirme ve Bütçe Başkanlığı yetkilileri, Dekanlar, Müdürler ve Daire Başkanlarımızın katılımıyla 25 Mayıs 2023 günü saat 14:00'da açılmıştır.
Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı olarak Kurumsal İyileştirme Planı içerisinde yer alan laboratuvar olanaklarının takip edilebilmesiyle ilgili hedeflerden olan MerLab yazılımının hazırlanması sağlanmıştır.
Merkezin faaliyetlerinde analiz başvurularının MerLab üzerinden takibi yapılacak olup, ilerleyen günler için merkezin faaliyetlerinin analiz edilebilmesi, kalite süreçlerinde yöneticilerimizin karar alma süreçlerinde faydalı olacak raporların derlenmesi MerLab yazılımı üzerinden yapılabilecektir.
Bu süreçte Üniversitemiz adına faydalı olacak bir yazılımın Başkanlığımız yazılım mühendisleri Mustafa KÜÇÜKHEMEK, Murat ÖZTÜRK ve Merter GÜLBAHAR tarafından hazırlanarak kullanıma alınmasının gururunu taşımaktayız.

Gütmam Açılış-1 Gütmam Açılış-1
background image